PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Smyril Line - REIS BILLIG OG SPAR

REIS BILLIG OG SPAR

REIS I PERIODEN 10.06-25.08 OG OPPLEV FÆRØYENE

Vil dere reise billig frem og tilbake til Færøyene neste sommer, tilbyr vi nå et sterkt begrenset antall fergebilletter med overnatting i couchetter/felleslugarer og med avreise i perioden 10.06-25.08.17

 

Ingen steder på Færøyene er du lenger enn 5 km unna havet, og overalt har du utsikt til flere av de 340 fjelltoppene. Her er det store områder av uberørt natur, og den færøyske naturen er lett tilgjengelig. 17 av de 18 øyene er tilgjengelige og 6 av de er forbundet med bro eller tunnel. Og dette er noe av det helt spesielle med Færøyene. Samtidig som du kommer helt tett på den eventyrlige naturen har du alle moderne fasiliteter tilgjengelige, selv om du befinner deg på noen forholdsvis små øyer midt ute i Nord-Atlanterhavet.

 

Dere får også oppleve de grønne klippeøyene som vikingene forelsket seg i for mer enn 1000 år siden!

 

Couchettene er åpne og kjønnsoppdelte felleslugarer utstyrt med 6 køyer. I dette tilbudet er sengetøy inkludert i prisen. Det er adgang til felles toalett (kjønnsoppdelte) og dusjfasiliteter på gangen. Det er ikke mulig å bestille en bestemt køye, og det ikke er mulig å bestille plassering i samme lugar. 

 

Reiser dere 2 sammen som par sparer dere ca. 1870 DKK i alt med dette tilbudet.

Dere har mulighet for å leie en bagasjeboks ombord. Boksene utleies i 2 størrelser. Den største boksen måler 88 cm (D), 60 cm (H) og 40 cm (B), og den minste er 78 cm (D), 40 cm (H) og 30 cm (B). Bagasjeboksene er plassert på dekk 2 eller dekk 7. Leie av den minste bagasjeboksen koster 10 DKK, og leie av den store koster 20 DKK. Prisen betales hver gang boksen åpnes. 

 

Dere som reiser som familie med 2 voksne og 2 barn, sparer ca. 3330 DKK på dette tilbudet.     

Dere har mulighet for å leie en bagasjeboks ombord. Boksene utleies i 2 størrelser. Den største boksen måler 88 cm (D), 60 cm (H) og 40 cm (B), og den minste er 78 cm (D), 40 cm (H) og 30 cm (B). Bagasjeboksene er plassert på dekk 2 eller dekk 7. Leie av den minste bagasjeboksen koster 10 DKK, og leie av den store koster 20 DKK 20. Prisen betales hver gang boksen åpnes. 

 

Spar enda mer

Dere kan med fordel forhåndsbestille måltid ombord før reisen, og dermed oppnå en god rabattpris i forhold til prisene ombord. Har dere barn med kan dere velge våre barnearmbånd. Les mer her.

 

 

Tilbudsprisen for 2 voksne med egen personbil:

 

DKK 4.990

 

 

Tilbudsprisen for 2 voksne og 2 barn (3-11 år) med egen personbil:

  

DKK 5.990

 

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMCOU2

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

    Se couchette-oversikt ved å klikke på linken nedenfor: