PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Smyril Line - Færøyene kjør selv og reis billig

Færøyene kjør selv og reis billig

Spar opptil kr. 3.505

Avreise fra Hirtshals: Hver lørdag i perioden 26.08-21.10.2017

Avreise fra Torshavn: Hver torsdag i perioden 31.08-26.10.2017

 

18 flotte øyer venter på å bli opplevd. Færøyene byr på upolert skjønnhet og uberørt natur. Nytt, nordisk kjøkken. Bevart arkitektur. Verdens reneste luft og friskt vann. Et spennende og unikt sted fylt med natur og kultur på sitt beste. 

 

Ingen steder på Færøyene er lengre borte enn fem km fra havet, og overalt har du utsikt til flere av Færøyenes 340 fjelltopper. Du finner store områder med uberørt natur, og den færøyske naturen er lett tilgjengelig. 17 av de 18 øyene er tilgjengelige og seks av øyene har bro eller tunell. Det er noe helt spesielt med Færøyene. Selv om du er nær eventyrlig natur, finner du også alt av moderne fasiliteter, selv om du befinner deg på noen forholdvis små øyer midt ute i Nord-atlanteren. Du må også oppleve de grønne klippeøyene som vikingene forelsket seg i for mer enn 1000 år siden, da de slo seg ned og bygde et samfunn opp fra grunnen, og som i dag er blitt et samfunn av gjestfrie mennesker. 

 

Dere overnatter i en delelugar for dere selv. Delelugaren kan ikke låses og har adgang til et felles toalett (kjønnsoppdelt) og dusjfasiliteter på gangen. Dere har mulighet for å leie sengetøy i tillegg. Gjør dere dette før avreise er prisen lavere enn ved bestilling ombord. Dere har også mulighet for å leie en bagasjeboks ombord. Boksene utleies i to størrelser; Den største boksen er på 88 cm (L), 60cm (H) og 40 cm (B), den minste er på 78 cm (L), 40 cm (H) og 30 cm (B). Bagasjeboksene er plassert på dekk 2 eller dekk 7. Leie av den minste bagasjeboksen er DKK 10 og DKK 20 for den store. Prisen betales hver gang boksen åpnes. 

 

Tilleggsmuligheter

Sengetøy kan bestilles sammen med reisen for 70 DKK og inneholder leie av dyne, pute (med trekk), laken og håndkle. Du rer selv opp køyesengen din under reisen.   
 

Bagasjeboks kan kun bestilles ombord og kommer i to størrelser. Den største boksen er 88 cm (L), 60cm (H) og 40 cm (B), den minste er på 78 cm (L), 40 cm (H) og 30 cm (B). Bagasjeboksene er plassert på dekk 2 eller dekk 7. Leie av den minste bagasjeboksen er på DKK 10 og DKK 20 for den store. Prisen betales hver gang boksen åpnes. 

 

 

Tilbudspris

 

2 voksne inkl. egen personbil:

 

DKK 3.990

 

 

2 voksne og 2 barn (3-11 år) inkl. egen personbil:

  

DKK 4.990

 

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMCOU2

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

    Se couchette-oversikt ved å klikke på linken nedenfor: