•  
 •  
 •  
 •  
 •  

Couchette tilbud til Færøyene – spar mellom DKK 2.580 – 2.860

Smyril Line - Couchette tilbud til Færøyene – spar mellom DKK 2.580 – 2.860

Couchette tilbud til Færøyene – spar mellom DKK 2.580 – 2.860

Reis hver tirsdag og lørdag i perioden 8. juni til 23. august 2019

Opplev Færøyene for første gang eller møt familie, venner og bekjente. 

 

Med dette supertilbudet kan dere reise sammen som par eller familie og oppnå store besparelser. Prisen for to voksne er kr. 4.990. Familieprisen for to voksne og to barn er kr. 5.990. Inkludert i prisen får dere seilas tur/retur med fergen Norröna med overnatting i eget couchetterum med oppredde senger, og deres egen personbil på reisen. Rabatten er fratrukket de viste prisene. 

 

Når dere benytter dere av dette tilbudet, står dere selv for planlegging av dagene under oppholdet på Færøyene, og dere kan finne all den inspirasjonen dere behøver her på siden. Benytt dere av den fantastiske sjansen til å få dette tilbudet, som gir dere mulighet til å oppleve den uberørte naturen på Færøyene i høysommeren.

 

Avreise skjer fra Hirtshals havn tirsdag kl. 11:30 med ankomst i Tórshavn onsdag kl. 17:30 og fra Hirtshals havn lørdag kl. 15:30 med ankomst i Tórshavn søndag kveld kl. 22:30.   

 

Du kan velge alle avreiser fra Hirtshals i perioden 08.06 - 23.08.2019, så lenge det er ledige avreisedatoer. På denne reisen har du også mulighet for å tilkjøpe catering til seilasen. Du kan forutbestille cateringen ombord og spare opp til 20% i forhold til prisene ombord. 


Betingelser

 • Det er ikke mulig å reise som oddetalls antall personer på dette tilbudet.
 • Tilbudet reguleres ikke ned i pris, dersom man velger å ikke ta med sin bil.
 • Nedsatte produkter kan ikke kombineres med andre produkter eller andre tilbud. 
 • Tilbud kan ikke endres i sammensetning, rute og avreisetidspunkt. 
 • Tilbud kan ikke brukes retroaktivt for allerede bestilt reise.

 

Tilbudsprisen

 

2 voksne med bil

 

DKK 4.990

Spar DKK 2.580

 

 

2 voksne og 2 barn (3-11 år) med bil

 

DKK 5.990

Spar DKK 2.860

 

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

OSMCOU1

Prisen inkluderer:
 • Seilas Hirtshals-Torshavn-Hirtshals
 • Couchetterom inkl. sengetøy
 • Egen personbil med (max 1.90 høy og 5 m lang)
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill
eller få mer info

+45 9655 8500

  Inspirasjon til ditt opphold på Færøyene

  Tórshavn

  Med kun 20 000 innbyggere er Tórshavn ikke bare en av verdens minste hovedsteder, men også en av de mest sjarmerende. Denne dynamiske byen, med sin kreative, innovative og høyt utdannede befolkning, er Færøyenes politiske og kulturelle knutepunkt, og selv om innbyggerne er stolte av sine tradisjoner og kulturarv, tar de også godt imot internasjonale trender. Alt dette betyr at Tórshavn byr på en fascinerende blanding av færøysk kulturhistorie og alle fasilitetene man forventer å finne i en moderne hovedstad. Byen er en spennende blanding av gammelt og nytt, og du ser disse kontrastene når du utforsker byen. Besøk Tórshavns gamle bydel úti á Reyni, hvor små gressdekkede hus ligger langs de smale gatene. Når du kommer til utkanten av Tórshavn vil du oppdage at boligområdene blir nyere og mer moderne.

   

  Torshavn

   

  Vestmanna

  Utflukten til Vestmannafjellene starter i landsbyen Vestmanna, som ligger på Streymoys vestkyst. I høysesongen er det flere daglige avganger til de berømte fuglefjellene og grottene nær Vestmanna, Vestmannafjellene, som er en av de største turistattraksjonene på Færøyene.

   

  På seilturen til Vestmannafjellene seiler vi gjennom smale sund, inn i dype grotter formet av bølgebrytingen gjennom millioner av år, og helt nær den over 600 meter høye loddrette klippeveggen, hvor tusener av sjøfugler yngler.
  I disse majestetiske omgivelsene er man på en forunderlig måte i pakt med naturen, og du vil forstå hvorfor den færøyske kulturen er så dypt forankret i respekt for naturens krefter.

   

   

   

  Vestmanna bird cliffs

   

  Gjógv

  Den mest fotograferte landsbyen på Færøyene er sannsynligvis Gjógv, som ligger i den nordligste delen av Eysturoy. For å komme til Gjógv må du kjøre over fjellpasset hvor Færøyenes to høyeste fjell, Slættaratindur og Gráfelli, er. I bunnen av dalen ligger det fargerike hus rundt en vakker elv med en liten demning hvor barn leker hele sommeren. Landsbyen er best kjent for sin naturlige havn. Gjógv betyr kløft på færøysk, og det er nettopp i den store kløften som skjærer seg inn i landskapet, at den naturlige havnen ligger. 

   

  Gjógv

   

  De nordlige øyene

  Klaksvík er det sentrale knutepunktet på de nordlige øyene: Kalsoy, Kunoy, Borðoy, Viðoy, Svínoy og Fugloy. De nordlige øyene er preget av de høye fjellene i øst. Øyene heller nedover mot en kystlinje som skjærer skråningene ut i lave klipper, mens den nordlige siden er preget av robuste, majestetiske klipper. Kalsoy, Svínoy og Fugloy kan bare nås med båt eller helikopter, mens broer, demninger og tunneler forbinder Kunoy, Borðoy og Viðoy.

   

   

  Kirkjubøur

  Byen Kirkjubøur er det stedet på Færøyene hvor du finner de mest bemerkelsesverdige levn fra fortiden. I middelalderen var Kirkjubøur Færøyenes åndelige og kulturelle sentrum og en del av den katolske kirken i Norge. Presteseminaret i Kirkjubøur var det første og eneste på Færøyene før reformasjonen i 1538. Kong Sverri av Norge vokste opp her, hvor han også gikk på presteseminaret og ble ordinert. I dag bor det omkring 80 innbyggere i Kirkjubøur, som ligger en 15 minutters kjøretur fra Tórshavn.

   

  Kirkjubö

   

  Sandoy

  Sandoy er den femte største øya på Færøyene og utgjør sammen med Suðuroy det store sørlige øyparet. Sandoy betraktes som den flateste øya, med brede daler og mange små sjøer, lave, runde fjell og sandstrender. De mykt rullende åsene får øya til å virke grønnere enn de andre øyene, med sine mer robuste fjell.

   

  Puffin

   

  Mykines 

  Mykines er Færøyenes vestligste øy. Fuglelivet er det som særlig kjennetegner Mykines, da Mykines tiltrekker seg hundretusener av trekkfugler som yngler her om sommeren. Mykines er også hjemstedet til den eneste havsulekolonien på Færøyene, noe som i seg selv gjør øya attraktiv, men de sjarmerende små lundefuglene med sine fargerike nebb er nok øyas største attraksjon. De er vanligvis glade for å posere med nebbet fullt av fisk. Seilturen til Mykines tar litt under en time og er en av de beste måtene å se Tindhólmur på nært hold.  

   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Seyðisfjørð. 20. jun 10:30
  Ankomst
  Tórshavn. 21. jun 03:00
  Avreise
  Tórshavn. 21. jun 03:30

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.