PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Rundt på Færøyene

Infrastrukturen på Færøyene er god. Det finnes 2 tunneler som ligger undervann her, samt broer og alminnelige tunneler til bil, MC og buss. Det meste av Færøyene kan dermed nås med bil eller buss.

 

Øyene Suðuroy og Sandoy kan man seile til med to nyere, funksjonelle ferger, og mindre båter seiler rutene til de små øyene. På kartet nedenfor kan du se navnene på de forskjellige øyene og hvordan de er forbundet.

 

Å kjøre på Færøyene

Det færøyske veidirektoratet har laget en kort tegnefilm for å opplyse besøkende om det å kjøre på Færøyene. Denne filmen kan vi anbefale å se som forberedelse før du reiser til Færøyene. Filmen kan ses på YouTube her.

Du kan også downloade en pdf med veiledningene og ta den med i bilen. Download pdf-en her.

 

Turistinformasjoner

Det finnes mange turistinformasjonskontorer på Færøyene. Det vennlige personalet står parat med gode råd og hjelp til hvordan du får en spennende og opplevelsesfylt ferie på Færøyene. På kontorene finner du et fint utvalg av brosjyrer og annet informasjonsmaterialer, hvorav det meste er gratis, og du kan bestille plass på spennende utflukter. Du kan se en liste over turistinformasjonskontorene på Færøyene her.

 

    Infrastrukturen på Færøyene er god - som du kan se på kartet nedenfor.

     

    Med to undervanns tunneler, samt broer og alminnelige tunneler kan det meste av Færøyene nås med bil eller buss. Suðuroy og Sandoy kan man seile til med to nye, funksjonelle ferger, og mindre båter seiler rutene til de små øyene.

     

    (kilde: visitfaroeislands.com)