+45 9655 8500

Dra på rundreise med buss og guide

Velg mellom tre forskjellige avreisedatoer og tre forskjellige programmer

 

Nå har muligheten til å oppleve upolerte Færøyene på en rundreise med buss og guide. Underveis er du med på spennende utflukter og får oppleve det beste av Færøyene om sommeren. Du kan nemlig oppleve lange, lyse netter, Færøyene kledd i grønn sommerdrakt og lundefugler på sommeropphold.
 

Velger du avreise 30. juni har du mulighet for å reise med buss fra enten Århus eller Aalborg. Velg reisen nederst på siden og se hele programmet, priser og lugarmuligheter.
 

Velger du avreise 17. juli har du mulighet for å reise med buss fra enten Kolding, Randers eller Aalborg. Velg reisen nederst på siden og se hele programmet, priser og lugarmuligheter.          
 

Velger du avreise 11. august har du mulighet for å reise med buss fra Hjørring eller ankomme direkte til havnen i Hirtshals selv. Velg reisen nederst på siden og se hele programmet, priser og lugarmuligheter.          
 
På alle tre reiser er det maksimale antallet deltakere 20 voksne. Du kan også få tilsendt programmet i posten ved henvendelse til våre reisekonsulenter på tlf. +45 96 55 85 00.

 

 

sml-productlist-2015-new-general

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Ankomst
Seyðisfjørð. 20. mar 09:00
Avreise
Seyðisfjørð. 21. mar 20:00
Ankomst
Tórshavn. 22. mar 15:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.