+45 9655 8500

Færøyene. Verdens mest uberørte øygruppe.

18 vakre øyer venter på å bli oppdaget. Færøyene er uspolert skjønnhet og uberørt natur. Nyt det nordiske kjøkkenet. Bevart arkitektur. Verdens reneste luft og friskt vann. Et spennende og unikt sted fullt av natur og kultur på sitt beste.
 
Derfor har Lonley Planet valgt Færøyene som ett av verdens beste reisedestinasjoner, og National Geographic Traveler har håret Færøyene til verdens mest uberørte øyer. Her kan du oppleve en verden, som de fleste bare kan gjenkjenne fra Ringenes Herre filmene.
 
Ingen steder på Færøyene er du lengre vekk enn 5 kilometer fra havet, og hvor enn du er har du utsikt til flere av de 340 fjelltoppene. Store områder med uberørt, færøysk natur er lett tilgjengelig. 17 av de 18 øyene er tilgjengelige, og seks av øyene er forbundet med broer eller tunneler. Noe av det mest spesielle med Færøyene er at selv om du er midt i eventyrlig natur og befinner deg på noen forholdsvis små øyer midt ute i Nord-Atlanteren, så har du alle moderne fasiliteter tilgjengelig.
 
Du må også oppleve de grønne klippeøyer, som vikingene forelsket seg i for mer enn tusen år siden, da de slo seg ned der og bygde et samfunn fra grunnen, et samfunn som i dag er fult av gjestfrie mennesker.
 
På hjemmesiden vår kan du finne vårt utvalg av Kjør Selv reiser, og du kan velge mellom overnatting på hotell i Torshavn, ute i naturen på gjestehus eller i feriehus, en mer privat form. I tillegg kan du velge å dra på øyhopping, som kanskje er den beste måten å oppdage Færøyene på.

 

Det kan være nyttig å lese magasinet vårt på 20 sider, som med storslagne bilder og inspirerende tekster gir deg god mulighet til å bli bedre kjent med Færøyene her

 

Våre reiser er satt sammen slik at ferien begynner så snart du er ombord på MS Norröna*, som tar deg over den fantastiske Nord-Atlanteren, opp langs den norske kystlinjen, videre like forbi Shetlandsøyene og til Torshavn på Færøyene. Du har din egen personbil med, og ombord overnatter du i kahytter for to* personer. På Island overnatter du etter eget ønske enten på hotell, gjestehus eller i sommerhus.

 

Våre reisekonsulenter har selv reist til Færøyene og gleder seg til å hjelpe deg med reisebestillingen din på tlf. +4596558500 eller på booking@smyrilline.dk 

 

*Les om Norröna på www.smyrilline.no/M/S-Norrona 

 
 

Pakkereise til Færøyene: Kjør Selv-ferie

sml-productlist-2015-new-general
 • i Ferie i naturen

  Ferie i naturen

  Ideell for familie og venner

 • i Ø-hop

  Ø-hop

  Opplev den vakre naturen på de mange færøyske øyene.

 • i Hotellferie

  Hotellferie

  Opplev den sjarmerende hovedstaden på Færøyene.

 • i Prøv å lytte. Naturen kaller

  Prøv å lytte. Naturen kaller

  Opplev Færøyene med et sjarmerende utgangspunkt på Guesthouse Gjáargarður i den idylliske landsbyen Gjógv.

 • i Feriehusferie

  Feriehusferie

  Ta barn, familie og venner med på feriehus-ferie på Færøyene.

Kun fergeoverfart

sml-productlist-2015-new-general

Fakta

Fakta

Du skal ikke innstille deg på å bli brun på disse øyene- forbered deg heller på vind og nedbør. Temperaturen om sommeren ligger i gjennomsnitt på 11 grader. Om vinteren gir Golfstrømmen mildere vintre enn på Island og i Skandinavia. Generelt er de fleste sommerdagene milde og tørre. Skulle det regne, så bidrar øyenes geografiske plassering til at regnet raskt blåses vekk igjen.

 

De fleste innfødte snakket dansk og noe engeslk- spesielt den yngre delen av befolkningen- og de skandinaviske språkene blir godt forstått.

 

Ok..... hvorfor skal du velge å reise til denne fjerne destinasjonen?

 

Først og fremst på grunn av den vennlige befolkningen og den varme lokale kulturen. Folketradisjonene er sterke og det er danse-og musikkfestivaler hele året. Det er også 2 store årlige rock-festivaler.

 

Færøyene er en del av midtnattsolens rike. I juni og juli er det nesten lyst hele døgnet rundt. Det er også gode muligheter for å oppleve nodlys i vinterhalvåret, når det er klart og kaldt vær.

 

Ta en tur til Færøyene- så får du en ferieopplevelse full av inntrykk, som vil sette et avtrykk for resten av ditt liv.

 

 

Været på Færøyene

Været på Færøyene

Les mer om den færøyske klima og se en værmelding for Færøyene.

 

Les mer

Været på Færøyene
-
Send venligst katalog til:
Navn 
Adresse 
Postnummer 
By 
Land 
E-mail 
  

Catalogues (list)

Catalogue (single)

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Neste ankomst og avreise

Avreise
Hirtshals. 17. feb 15:00
Ankomst
Tórshavn. 19. feb 05:00
Avreise
Seyðisfjørð. 21. feb 20:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.