Færøyene

Verdens mest uberørte øygruppe

18 vakre øyer venter på å bli oppdaget. Færøyene er uspolert skjønnhet og uberørt natur. Nyt det nordiske kjøkkenet. Bevart arkitektur. Verdens reneste luft og friskt vann. Et spennende og unikt sted fullt av natur og kultur på sitt beste.
 
Derfor har Lonley Planet valgt Færøyene som ett av verdens beste reisedestinasjoner, og National Geographic Traveler har håret Færøyene til verdens mest uberørte øyer. Her kan du oppleve en verden, som de fleste bare kan gjenkjenne fra Ringenes Herre filmene.
 
Ingen steder på Færøyene er du lengre vekk enn 5 kilometer fra havet, og hvor enn du er har du utsikt til flere av de 340 fjelltoppene. Store områder med uberørt, færøysk natur er lett tilgjengelig. 17 av de 18 øyene er tilgjengelige, og seks av øyene er forbundet med broer eller tunneler. Noe av det mest spesielle med Færøyene er at selv om du er midt i eventyrlig natur og befinner deg på noen forholdsvis små øyer midt ute i Nord-Atlanteren, så har du alle moderne fasiliteter tilgjengelig.
 
Du må også oppleve de grønne klippeøyer, som vikingene forelsket seg i for mer enn tusen år siden, da de slo seg ned der og bygde et samfunn fra grunnen, et samfunn som i dag er fult av gjestfrie mennesker.
 
På hjemmesiden vår kan du finne vårt utvalg av Kjør Selv reiser, og du kan velge mellom overnatting på hotell i Torshavn, ute i naturen på gjestehus eller i feriehus, en mer privat form. I tillegg kan du velge å dra på øyhopping, som kanskje er den beste måten å oppdage Færøyene på.

 

Våre reiser er satt sammen slik at ferien begynner så snart du er ombord på MS Norröna, som tar deg over den fantastiske Nord-Atlanteren, opp langs den norske kystlinjen, videre like forbi Shetlandsøyene og til Torshavn på Færøyene. Du har din egen personbil med, og ombord overnatter du i kahytter for to* personer. På Island overnatter du etter eget ønske enten på hotell, gjestehus eller i sommerhus.

 

Våre reisekonsulenter har selv reist til Færøyene og gleder seg til å hjelpe deg med reisebestillingen din på tlf. +4596558500 eller på booking@smyrilline.dk 

 

 

Smyril Line utflukter

Smyril Line utflukter

Smyril Line tilbyr bussutflukter med dansk- og engelsktalende guider hver uke i sommerperioden. Les mer >>

 

Å kjøre på Færøyene

Kun fergeoverfart

sml-productlist-2015-new-general

Pakkereiser

sml-productlist-2015-new-general

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Ankomst
Tórshavn. 27. jan 08:00
Avreise
Tórshavn. 27. jan 14:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 28. jan 09:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.