+45 9655 8500

Kjør-selv-ferie til Nordatlantiske reisemål

Storslagen natur og kultur for alle

Uansett om man liker natur eller kultur, byr Island og Færøyene på mange muligheter. Glem alt om å tilbringe timevis på lange, kjedelige motorveier og bortkastede timer bak rattet på turen frem og tilbake. For ferien begynner så snart bilen er parkert ombord på M/S Norröna.

 

Både på Island og på Færøyene tilbyr vi ulike pakkereiser med overnatting på hotell og i feriehus, muligheten til å selv velge overnatting og også seilas med M/S Norröna.

 

Bare Smyril Line tilbyr denne enestående muligheten til å ta med egen bil på Kjør Selv-ferie til Island og Færøyene, og i tillegg få oppleve å krysse Nord-Atlanterens store hav i vikingenes opprinnelige seilrute.

 

Smyril Line er det eneste fergeselskapet som seiler direkte til Island og til Færøyene. Vi seiler med vår egen ferge, Norröna, til Island og Færøyene hele året med avreise fra Danmark hver lørdag. I høysesongen, som neste år er i perioden mellom 9. juni og 18. august, seiler vi to ganger i uken, på tirsdager og lørdager.
 
Vi markedsfører våre produkter i hele Europa og Skandinavia, og reisemålene våre er svært etterspurte. Derfor blir våre lugarer og dekksplasser raskt utsolgte. Vi anbefaler deg derfor å bestille tidlig for å være sikker på å få ønsket reisedato og lugartype

 

 
 

Se video reisedagbok fra Island Explorer kjør selv-ferie

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Tórshavn. 24. sep 14:00
  Ankomst
  Seyðisfjørð. 25. sep 09:00
  Avreise
  Seyðisfjørð. 26. sep 20:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.