Slik finner du prisen på din fergebillett til Island

På denne siden kan du finne de mest etterspurte prisene på fergebilletter for ruten til Island.

Når du skal beregne den samlede prisen for din reise, må du være oppmerksom på at de viste prisene nedenfor i skjemaet er prisen for én vei. Det betyr at dersom du skal tur/retur til og fra Hirtshals, må du gange prisen med 2 for å få den samlede prisen for tur/retur-reisen. 

  
Prisen settes sammen etter valg av reiseperiode (sesong), valg av lugartype, om du har med kjøretøy, og type kjøretøy. Vil du orientere deg om de forskjellige overnattingsmulighetene ombord før du går videre kan du gjøre det her.
  
For å finne riktig pris nedenfor må du gjøre følgende:

  1. Start med å velge den blå fanen nedenfor som omfatter type kjøretøy.
  2. Velg deretter den fargede kolonnen som inneholder den sesongen (perioden) du vil reise i.
  3. Velg deretter den lugartypen du ønsker å overnatte i. De forskjellige lugarene vises loddrett. Når du har funnet ønsket lugartype går du videre.
  4. Velg antall personer som skal reise sammen og klikk så på prisen, som vil vises i et pop-up vindu.
  5. Når du har funnet prisen må du huske at den viste prisen kun er for utreisen (vil du reise tur/retur må du gange prisen med 2).
  6. Vil du deretter bestille kan du klikke på ”Bestill online”. 

 
Tips 

I høysesongen har du mulighet til å stoppe på Færøyene enten på utreisen eller hjemreisen 3 eller 7 dager på reisen til Island.
 
I mellom- og lavsesongen kan du stoppe på Færøyene 7 dager på veien til Island på ut- eller hjemreisen. Prisen er nesten den samme.
 

 

Online booking