+45 9655 8500

35 års erfaring med seilas over Nord-Atlanteren

Den 1. november 1982 ble rederiet Smyril Line grunnlagt av de tre offiserene; Óli Hammer, Jógvan í Dávastovu og Andrias Joensen fra det offentligeide selskapet Strandfaraskip Landsins. Smyril Line kjøpte en svensk ferge, som etter ombygging ble døpt M/S Norröna og hadde plass til 1050 passasjerer og 300 biler. M/S Norrönas første sesong var sommeren 1983.

 

Smyril Line ble igjennom årene kjent for å være den sikre forbindelsen til store opplevelser i Nord-Atlanteren. Etterspørselen steg støtt, og etter 20 år med seilas stod det klart, at tiden var kommet til å skifte ut M/S Norröna med en moderne og større ferge. I 2003 ble den nåværende M/S Norröna SJØsatt. Den har plass til 1482 passasjerer og 800 biler og dro ut på sin jomfrutur den 7. april.

 

Etter 35 år er Smyril Line et kjent selskap på passasjer- og fraktmarkedet. Vi gleder oss over at flere og flere velger å reise med oss, og vi vet at det har stor betydning at opplevelsen er så god som mulig. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre servicen vår på alle områder, slik at våre reisende både har lyst til å reise med oss igjen, og til å anbefale oss til andre.

 

I dag er P/F Smyril Line et velrenommert rederi mellom Nord-Atlanteren og Europa, og Danish Travel Award i 2012 plasserte i Topp Tre blant passasjerrederier og i 2014 mottok Smyril Line prisen "Årets Skip" av det Færøyske Sjøfartsstyrelse og reisen med passasjerfergen Norröna, som seiler mellom Hirtshals i Danmark, Torshavn på Færøyene og Seydisfjordur på Island, ble våren 2017 fremhevet av Lonely Planet (les her)

 

Smyril Line eier også fraktvirksomheten Smyril Line Cargo, som har fraktskipene Eystnes, Hvítanes og Mykines.

 

Smyril Line's hovedkvarter ligger i Torshavn på Færøyene, og har kontorer i Island, Danmark og Tyskland.

 

 

I kontakt med oss

I kontakt med oss

Ønsker du komme i kontakt med oss, kan du finne en oversikt over kontorene og salgsagentene våre her.

Presse

Presse

Smyril Line ønsker å gi pressen en god og rask service, og pressen er alltid velkommen til å kontakte Rúni Vang Poulsen, Adm. Direktør.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Avreise
Tórshavn. 24. sep 14:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 25. sep 09:00
Avreise
Seyðisfjørð. 26. sep 20:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.