Godt å vite

Hvis du ikke kan finne alle svarene på spørsmålene dine her, er du velkommen til å kontakte oss på tlf. 96 558 500 eller booking@smyrilline.dk.

 

  Færøyene

  Akutthjelp
  Nyttige telefonnumre:
  Ambulanse og brannvesen ..........................112
  Legevakt ....................................................1870
  Politi ..............................................+298 351448
  Tannnlege......... .......................... +298 314544
  Alkohol

  Vin, sprit og øl (over 2,25%) selges ikke i vanlige butikker, men kun i monopol-forretninger ved navn Rúsdrekkasøla Landsins. Utover det har de fleste hoteller, restauranter og cafeer bevilling til å servere alkohol.

  Avstand

  Mellom Hirtshals – Tórshavn 575 nautiske mil (1 nautisk mil = 1852 meter eller 1.852 km).

  Banker

  Banker har normalt åpent mandag til fredag 10:00-16:00 og torsdag 10:00-17:00.

  Busstransport

  Oversikten over buss- og fergetransport på Færøyene kan sees på ssl.fo Det er gratis å kjøre med de kommunale bussene (de røde busser) i Tórshavns kommune. 

  Elbiler

  Når du besøker Færøyene med din elbil så skal du ha en RFID-merkat for å kunne lade din elbil på de offentlige Quick Charge ladestasjonene lovlig. Betaling for RFID-merkatet skal skje på forhånd via bankoverførsel til SEV. Merkatet kan siden avhentes på SEV's hovedkontor i Tórshavn, Landavegur 92. For ytterligere informasjon, besøk vennligst sev.fo 

  Elektrisitet

  220 volt. elektriske apparater medbrakt hjemmefra kan benyttes uten videre.

  Feriehus

  Nøkkelkoden vil bli opplyst på ditt endelige reisedokument. Du bedes medbringe en utskrift av ditt reisedokument. Overnatting i feriehus er inkl. varme og elektrisitet.. Sluttrengjøring og sengetøy er obligatorisk og er inkl. i prisen (Greengate feriehus/leiligheter). Ved avreise ber vi gjesten etterlate et eksemplar av husbeskrivelsen.

  Forretninger

  De fleste forretningers åpningstider er mandag til fredag kl. 9:30-17:30, lørdag kl. 10:00-13:00. Søndag er det stengt.

  ID

  Gyldig bildelegitimasjon som for eksempel pass, kjørekort, ID kort eller lignende skal medbringes.

  Informasjon

  Opplysninger om Færøyene kan finnes på visitfaroeislands.com.

  Inspirasjon

  Vi tilbyr masse reiseinspirasjon. På våre hjemmesider kan du finne masse reisedagbøker og opplevelsesmagasiner, som du kan laste ned eller lese online. Bakerst i dette bladet kan du også finne en rekke tips og kilder som du med fordel kan lese før din avreise.

  Klima

  Klimaet er preget av milde vintre og kjølige somre og er til tider meget fuktig og regnfullt med hyppig tåkedannelse, spesielt i juni, juli og august. Været kan skifte innenfor 1 times kjørsel og ofte kan man oppleve samtlige årets tider innen for kort kjøreavstand på én dag. Opplysninger om været kan finnes på norsk her yr.no

  Kredittkort

  Alle internasjonale kredittkort aksepteres normalt av større hoteller, restauranter og butikker. Normalt har samtlige restauranter, cafeer og kiosker betalingsterminaler.

  Mobiltelefon

  Det er mobildekning overalt på Færøyene bortsett fra få steder pga. klippene. På sentrale steder kan det kjøpes taletidskort.

  Overnatting

  På ankomstdagen er normal sjekk-inn tid mellom kl. 14:00-16:00 på overnattingsstedene og avreise mellom kl. 10 og 11 på avreisedagen, med mindre annet er oppgitt på reisedokumentet. Oppholdet finner sted på de i reisedokumentet nevnte overnattingssteder.

  Pass

  Alle reisende med MS Norröna bedes medbringe et gyldig EU-pass.

  Posthus

  Posthus finnes i alle større byer og i noen mindre. Postkontorene holder som hovedregel åpent mandag til fredag kl. 09:30-16:00.

  Røyking

  Røyking er forbudt i alle innendørs offentlige områder.

  Tidsforskjeller

  På Færøyene er tidsforskjellen minus 1 time i forhold til Norge.

  Tuneller

  Færøyene er forbundet med en del tuneller, herunder to-spors, en-spors og også betalings tuneller. Betalingstunellene er mellom øya Eysturoy og Borðoy, og mellom øya Streymoy og Vágar.
  Tunnelavgiften på ca. DKK 100,- kan betales på Effo og Magn bensinstasjonene. Betales tunnelavgiften ikke under ditt opphold på Færøyene vil den bli ettersendt med post.

  Utflukter

  Reiser du i sommerperioden kan du forhåndsbestille deltakelse i én av våres guidede bussutflukter på Færøyene. Du kan lese mer om utfluktsmulighetene på hjemmesiden vår.

  Valuta

  Det er mulig å bruke de fleste internasjonale kredittkort på Færøyene. På Færøyene bruker man danske kroner. Det blir også brukt færøyske sedler på Færøyene, som butikkene i Danmark ikke tar imot. Bankene kan veksle disse om til danske sedler. 

  Veikart

  Veikart over Færøyene kan normalt kjøpes i resepsjonen ombord. Det tas forbehold for at det er utsolgt. Bensinstasjoner og turistinformasjonene på Færøyene distribuerer eller selger også forskjellige kart.

  Vinterdekk

  Er lovpliktige på Færøyene i vinterhalvåret.

  Island

  Akutthjelp
  Nyttige telefonnumre:
  Ambulanse og brannvesen ..........................112
  Sykehus/legevakt .......................+354 5432000
  Politi ..............................................................112
  Tannlege .................................................... 1770
  Alkohol

  Vin Vinbúð (mandag til torsdag kl. 11:00-18:00, fredag kl. 11:00-19:00 og lørdag kl. 11:00-18:00). De fleste restauranter har lisens til skjenking av alkoholholdige drikkevarer., sprit og øl (over 2,25%) selges ikke i alm. butikker, men kun i monopolforretninger 

  Avstander

  Avstand Hirtshals-Seyðisfjörður 860 nautiske mil. Avstand Tórshavn-Seyðisfjörður 286 nautiske mil.
  (1 nautisk mil = 1852 meter eller 1.852 km). Avstanden fra Seyðisfjörður til Reykjavík er ca. 700 km. Det tar 7-8 timer å kjøre strekningen.

  Banker

  Banker har normalt åpent hverdager fra kl. 09:15-16:00.

  Busstransport

  Busstransport på Island kan sees her. Det kjører buss fra Seyðisfjörður til Egilsstaðir, og videre derfra kjører det buss til Akureyri, hvor man kan kjøre videre til Reykjavík.

  Elektrisitet

  220 volt. elektriske apparater medbrakt hjemmefra kan benyttes, men enkelte stikkontakter kan være av amerikansk type. Det klares med en adapter, som kan fås hos de fleste velassorterte el-installatører.

  Ferdsel i det indre høyland

  Høylandsrutene er kun åpne to-tre måneder hver sommer. Selv midt på sommeren kan de være vanskelige å komme over. Det kreves først og fremst et solid firhjulstrekket kjøretøy. Dertil sunn fornuft og ikke urealistisk pågangsmot.

  Feriehus

  Overnatting i feriehus i Island er inkl. leie av sengetøy, håndkleder, varme og elektrisitet. Kunden er forpliktet til selv å rengjøre feriehuset innen avreise. Leier er forpliktet til å vaske gulv og støvsuge, tørke alle overflater, gjøre toalett og kjøkken inkl. kjøleskap og ovn rent, pusse vinduer innvendig og tømme avfall. Ved avreise bedes gjesten etterlate et eksemplar av husbeskrivelsen. I mange feriehus er det utendørs spa-bad. Disse er ikke utstyrt med klortabletter.

  Forretninger

  De fleste forretningers åpningstider er mandag til torsdag kl. 10:00-19:00, fredag kl. 10:00- 19:30, lørdag kl. 10:00-18:00 og søndag kl.12:00-18:00.

  Informasjon

  Opplysninger om Island kan finnes på visiticeland.com 

  Klima

  Oceanisk – milde vintre og kjølige somre. Gjennomsnittstemperatur i juli 10-13 grader C. I juli har Island nesten 24 timers dagslys. Hvorimot det er mørkt det meste av dagen fra oktober til mars, som ved klart vær og lett frost kan gi mulighet for å oppleve nordlys.

  Kredittkort

  Alle internasjonale kredittkort aksepteres normalt av større hoteller, restauranter og butikker. Normalt har samtlige restauranter, cafeer og kiosker betalingsterminaler.

  Kryssing av elver

  De fleste høylandsruter krysser elver uten broer. Mange elver er helt uproblematiske, men andre kan være dype og vanskelige å krysse. Vann- mengde og elvens leie kan skifte. Vi anbefaler ikke å krysse elver og høylandet i alminnelige personbiler.

  Kuponger

  Har du bestilt en Explorer pakkereise til Island, mailer vi dine kuponger til deg før din avreise. Vær oppmerksom på at du skal skrive ut og medbringe dine kuponger under hele ruten på Island.

  Mobiltelefon

  GSM-mobiltelefoner fungerer ikke i de øde deler av det sentrale høylandet. De tre store aktører, Síminn, Vodafone og Nova, har dekning i de bebodde egne langs Ringvejen, men det kan være utfall på de mest øde strekninger. Det kan kjøpes taletidskort på bensinstasjoner rundt i landet.

  Overnatting

  På ankomstdagen er normal sjekk-inn tid mellom kl. 14:00-16:00 på overnattingsstedene og avreise innen kl. 10:00 på avreisedagen, med mindre annet er opplyst på reisedokumentet.
  Overnattingsstedene opplyses i din rutebeskrivelse. Ved pakkereiser til Island mottar du dine hotellkuponger pr. mail, ofte så sent som en uke før avreise.

  Pass

  Det kreves pass av alle reisende til og fra Island. Legitimasjon, som f.eks. kjørekort, ID kort eller lignende skal medbringes.

  Posthus

  Posthus finnes i alle større byer og i noen mindre. Postkontorene holder som hovedregel åpent mandag-fredag kl. 08:30-16:30.

  Røyking

  Vi ber deg vennligst om å selv holde deg orientert om røykelovgivningen vedr. røyking under opphold på Island.

  Seilas

  Det er skjerpende betingelser for seilas til og fra Island i vinterhalvåret. Vi henviser i den forbindelse til våre generelle betingelser.

  Tidsforskjeller

  I Island bruker de GMT, hvilket betyr minus 2 timer i forhold til dansk sommertid, og 1 time ved dansk vintertid.

  Utflukter

  På Island er det mange muligheter for utflukter f.eks. vandreturer, bading, fjelltur, dykking, hvalsafari, jakt, fiske, ridning, river rafting, snøscooter og jeep-tur. Les mer om dine muligheter for å forutbestille utflukter på Island før din avreise på hjemmesiden vår.

  Valuta

  Den islandske valutaen er lukket og kan ikke forhåndsbestilles, men kan kun kjøpes på Island. Det er normalt mulig å veksle islandsk valuta ombord på MS Norröna. 

  Veikart

  Veikart over Island kan normalt kjøpes i resepsjonen ombord.

  Vinterdekk

  Vinterdekk er lovpliktige på Island i størstedelen av årets måneder.

  Visum

  For informasjon for danske borgere kan det finnes veiledning vedr. pass og visum på Uten- riksministeriets hjemmeside.

  M/S Norröna

  Aktiviteter

  smyrilline.no/underholdning kan man lese om de forskjellige aktivitetene ombord. Vi gjør oppmerksom på at noen restauranter og aktiviteter kan være lukket pga. årstid, vær eller lavt antall passasjerer. 

  Bagasje

  Det er lovlig å medbringe opp til omkring 200 kg. privat bagasje om bord på MS Norröna. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er adgang til bildekket under seilas.

  Bagasjeboks

  Passasjerene har mulighet for å sette deres bagasje i oppbevaringsbokser på dekk 2 (couchette seksjon nr. 25) eller på dekk 7. Boksene er i to størrelser: Den store boksen er 88 cm (D), 60 cm (H) og 40 cm (B) og den mindre er 78 cm (D), 40 cm (H) og 30 cm (B). Prisen ved bruk av boksene er DKK 10 for den lille og DKK 20 for den større. Det koster hver gang boksen åpnes.

  Barneseng

  Det er mulig å leie barneseng innen avreise samt i Norrönas resepsjon. 

  Barnevogn

  Man må gjerne medbringe barnevogn ombord men på grunn av sikkerhet må denne ikke stå på gangarealet, men skal oppbevares i lugaren.

  Betaling ombord

  Man kan benytte de mest vanlige betalings- og kredittkort ombord. Det tas allikevel alltid forbehold for transaksjonsforbindelser mht. funksjon av kortterminaler ombord. 

  Bildekket

  Bildekket vil være pakket veldig tett, både av alminnelige personbiler samt lastbiler, campingvogner og auto campere, så vær oppmerksom på at det kan forekomme sterkt begrenset plass mellom kjøretøyene på dekket.

   

  Av sikkerhetsmessige årsaker er adgang til bildekket under seilasen ikke tillat. Det er ikke mulighet for å få strømtilførsel på bildekket.

  Couchetter

  Couchetter er køyesenger i kjønnsoppdelte rom med køyer uten sengetøy til 6 personer. Man medbringer selv sengetøy og håndkleder. Det er felles toalett og bad på gangene. Det er et rom til oppbevaring av bagasje på gangen (couchetteseksjon nr. 25). Rommet er til fri benyttelse og det er begrenset med plass.
  Reiser man 2 eller flere er det mulig å bestille et couchette-rom til eget bruk.
  Medbringer man ikke selv sengetøy eller sovepose, kan sengetøyet forhåndsbestilles før avreise eller leies ved å kontakte resepsjonen ombord. 

  Drikkevann

  Vannet ombord på MS Norröna inneholder klor, vi anbefaler derfor ikke å drikke dette. 

  Drikkevarer

  Det er tillat å medbringe sprit og alkohol ombord MS Norröna, hvilke kun kan nytes i de områdene hvor skiltning ombord gi tillatelse til det. Man skal selv holde seg orientert om hvor mye det kan medbringes på Færøyene og Island.

  El/strøm

  Det er 220 V stikkontakter ombord. Det er ikke mulighet for å få strømtilførsel på bildekket. Det er forbudt å lade batterier i elbiler, campingvogner, auto campere etc.  ombord på MS Norröna. Gas- og brannvæsketilførsel på kjøretøyet/campingvognen skal avkobles/lukkes innen ombordkjørsel. Det er ikke tillat å ha kjøleskapet i ditt kjøretøy tent under seilasen.

  Frosne varer– Reisegods

  Frosne varer opp til 50 kg (i alt pr. booking) eller maks. ½ m3 og reisegods opp til 50 kg kan medbringes ombord på MS Norröna uten ekstra omkostninger, såfremt passageren selv kan håndtere godset. Frosne varer skal være merket med navn og adresse. Tjenesten er gratis, og Smyril Line fraskriver seg alt ansvar hvis varen skulle bli skadet eller ødelagt under transporten. Man bedes henvende seg til sjekk-inn personalet i havnen for videre informasjoner ang. håndtering av medbrakt frysegods.

   

  I denne forbindelsen vil vi nevne at en hver forretningsmessig transport skal håndteres av Smyril Line Cargo, tlf. +45 96 55 03 50 eller hirtshals@cargo.fo

  Gass

  Det er tillat å medbringe gassflasker ombord men det skal dokumenteres med et klister-merke på frontruten. Gass- og brannvæsketilførsel på kjøretøyet/campingvognen skal avkobles/lukkes innen kjørsel ombord.

  Glemte saker ombord

  Det er mulig å rette henvendelser vedr. glemte saker og personlige gjenstander direkte til MS Norrönas resepsjon. Dette kan gjøres personlig under seilasen eller etter hjemkomsten ved å e-maile til reception@norrona.fo eller ringe til +298 344900.

   

  Ønsker du å få tilsendt glemte saker til din hjemmeadresse vil dette skje på egen regning, og du bedes derfor ved henvendelse opplyse hvordan du ønsker å betale for fremsendelsen av glemte eiendeler. Glemte eiendeler vil normalt bli oppbevart 2 måneder ombord..

  Graviditet

  Gravide passasjerer kan seile med Norröna inntil graviditetsuke nr. 34. Dette er alltid på egen risiko. Fra 31. graviditetsuke skal det medbringes en legeerklæring. Norröna har ikke en lege eller sykepleier med ombord.

  Handicap

  Ombord finnes det handikapvennlige lugarer med bredere dørkarmer, mer gulvareal og toalett med støtte. Disse handikapvennlige lugarene er forbeholdt brukere av rullestol. 

  Heiss

  Det er 2 heiser foran i skipet og 2 akter. Det er adgang til alle dekk med heisene utenom dekk 1, hvor svømmebasseng og fitnessrom finnes. Når du bestiller reisen bedes du gjøre salgspersonalet oppmerksom, såfremt du er bruker av rullestor.

  Internett og telefoni ombord

  Internett: Det er mulighet for å kjøpe internett adgang ombord. Dert er mulighet for å være online i lugarene, i lobbyen, i The Diner og i Naust. 

   

  Telefoni: Når du seiler med MS Norröna ringer man via satellitt telefon, hvilket innebærer en vesentlig høyere takst enn normalt. Du skulle gjerne motta en SMS fra din operatør med prisinformasjoner rundt dette. 

  Kjæledyr

  Transport av kjæledyr skjer mot særlig tillegg, på eget ansvar og under særlige regler etter avtale med SML. Kjæledyr kan ikke medbringes i lugarene. Overtredelse av dette vil medføre et rengjøringsgebyr på DKK 3000. Når du har med kjæledyret ditt på reisen med SML skal du booke et bur til kjæledyret. Burene er nummerert – 1-4 for de små burene og 5-6 for de store. Når du kommer ombord skal du hente nøkler til buret i resepsjonen. Her vil det kreves et depositum som blir refundert ved returnering av nøklene. Vi har egne bur til kjæledyr, som bookes sammen med billetten. Det finnes to store bur som måler: 80 cm (bredde) x 115 cm (høyde) x 130 cm (lengde) og seks mindre bur, som måler: 80 cm (bredde) x 55 cm (høyde) x 130 cm (lengde). Kjæledyr kan ikke medbringes til Island. Kjæledyr kan kun medbringes til Færøyene ved opphold på Færøyene i mer enn 3 måneder, og under særlige innreisebestemmelser. SML anbefaler at Kunden kontakter de lokale myndighetene.

  Lege ombord

  Det er ikke lege ombord på MS Norröna. Overstyrmannen har sammen med de øvrige styrmenn ombord ansvaret for legevakten ombord. De kan yte førstehjelp.

  Lugarer

  Lugar tildeling skjer ikke ved din bestilling, men foretages først av personalet ombord nærme hver avreise. Det er derfor ikke mulig å bestille lugar med bestemt nummer, på bestemt gangplassering eller på bestemt dekk. Er det bestilt en seng i en delelugar kan det ikke bestilles over- eller underkøye.

  Minibar

  I lugarene med vinduer er det mulig å bestille minibar. Minibaren kan forhåndsbestilles eller bestilles i resepsjonen ombord. 

  Påkledning

  Vi anbefaler å medbringe solid vanntett fottøy, en vindtett jakke, en tykk genser, varmt undertøy samt regntøy. Husk også badetøyet, hvis du vil prøve våre utendørs spa-bad ombord. Ombord MS Norröna er det ingen påkledningskode, påkledningen er fornuftig, varm og uformell.

  Praktiske forhold før avreise

  Vi anbefaler deg å lese på smyrilline.no hvor du kan finne informasjon om ankomst og avreise men også om pass, tollregler og om de generelle betingelsene. Ca. 10 dager før din avreise vil du motta en automatisk e-mail med tips før avreise omkring det praktiske ved sjekk-inn.

  Reisedokumenter

  Når vi har registrert den fulle betalingen av din reise mottar du et reisedokument via e-mail. Dette dokument gjelder som din dokumentasjon under hele reisen, ved sjekk-inn, i restauranter ombord og på overnattingsstedene.

   

  Det er også mulig å benytte visning av reisedokumenter via nettbrett eller mobiltelefon (vær oppmerksom på behovet for strømtilførsel under reisen).

   

  Leier du feriehus på Færøyene bes du være oppmerksom på behovet for å medbringe en papirutgave av ditt reisebevis (se under feriehus). Noen færøyske hoteller vil ta en kopi av reisedokumentet ved ankomsten.

   

  Ved pakkereiser til Island vil du ytterligere motta hotell brosjyrer som tilsendes via e-mail sammen med ditt reisedokument.

   

  Vi gjør oppmerksom på at alle tidene på reisedokumentene er lokaltider.

  Rengjøring i lugarer

  Reiser du med Norröna til Færøyene eller Island så vil lugaren bli rengjort når du har forlatt lugaren.  Reiser du på North Atlantic Cruise vil det være enkel rengjøring inkl. håndkledeskift søndag og torsdag. Tirsdag vil det være rengjøring av lugaren med skift av sengetøy. Det blir normalt gjort rent etter kl. 10:00.

   

  Røyking

  Røyking er ikke tillatt innenbords. Det er kun tillatt å røyke i spesifikt merkede områder på dekk 8. Denne begrensingen omfatter både passasjerer og ansatte. Overtredelse vil medføre bøteoppkrevning på DKK 1500. 

  Sjekk-inn

  Ved sjekk-inn mottar du et P-kort (P for passasjer) og et K-kort (K for lugar) til bruk hhv. for parkering på dekket og til lugaren.

   

  Alle passasjerer med unntakelse av bilens sjåfør bes om å gå ombord via landgangen i Hirtshals. Det kjører busser fra bil plassen til terminalen i Hirtshals. Ved kjørsel til land bes alle passasjerene sitte i bilen. Vedr. særlige forhold som f.eks. handicapskilt eller barn i bilen skal sjekk-in kontaktes ved ankomst.

   

  Skipets personale streber så godt som mulig etter en god lastning/losning av bildekkene. Allikevel må det påregnes ventetid i forbindelse med sjekk-inn ved ombordkjørsel og kjørsel i land, hvilket betyr at skipets ankomsttid til havnen ikke er lik med passasjerenes til- og fra kjørsel i havnen. I høysesongen, hvor MS Norröna ofte tar opp til 800 biler med, kan dette innebære at ventetiden for de bakerste bilene kan utgjøre opp til 1 time.

   

  Sjekk-inn i Hirtshals: er ved terminalen, Fjord Line, Container kajen 4, DK-9850 Hirtshals. 
  Sjekk-inn på Færøyene: Eystara bryggja 2, FO- 100 Tórshavn, Færøyene.
  Sjekk-inn på Island: Fjarðargata 8, IS-710 Seyðisfjörður.

   

  Det er skilting ved de tre havnene

  Sjekk-ut

  Reisende bes være ute av lugarene på MS Norröna ca. 1 time innen ankomst til havn også ved ankomster om natten i høysesongen. Vi gjør også oppmerksom på at dette kan variere, og at sjekk-ut tid offentliggjøres ombord over høyttalerne.

  Sjøsyke

  Det kan kjøpes sjøsyketabletter og armbånd til forebyggelse i resepsjonen ombord. Det tas forbehold om at det kan være utsolgt. 

  Skibets tid

  Skipets tid er færøysk tid. Tid på Færøyene måles ved hjelp av Greenwich Mean Time (GMT-1) 

  Spisesteder

  Ombord på MS Norröna er det 3 restauranter, en bar og en utendørs bar. Vi gjør oppmerksom på at noen restauranter og aktiviteter kan være lukket pga. årstid, vær eller få passasjerer. 

  Stikkontakter

  Det er 2 stikkontakter i lugarene. 

  Tilsyn

  Det er ikke tilsyn med barna ombord. Alle aktiviteter skjer under eget ansvar. Foreldre har til enhver tid ansvar for sine barn alle steder ombord, hvilket også omfatter i svømmebassenget og fitnessrommet. Barn under 15 år må kun oppholde seg i svømmebassenget og fitnessrommet sammen med foreldre.

  Vekking via telefon

  Tilbydes ikke ombord.

  Annet

  Endringer i ankomst- og avgangstider

  Hvis det er endringer vedr. ankomst / avgangstidspunktet vil det bli angitt på vår hjemmeside smyrilline.no. Vi anbefaler at du holder deg oppdatert om din avreise uansett hvor du reiser fra, da det kan skje endringer selv med kort varsel. Norröna venter ikke på forsinkede passasjerer.

   

  Bemerk vennligst at alle opplyste tider er lokale tider.

  Frakt

  Biler uten sjåfør / reg. nr. skal bookes som frakt. Hva angår frakt til Færøyene og Island henvises til vår fraktavdeling: Tlf. +45 96550350 eller hirtshals@cargo.fo 

  Generelle betingelser

  Reisen inngås under henvisning til Smyril Lines generelle betingelser som du finner på: smyrilline.no/bestill-reisen/generelle-betingelser

  Mer informasjon om din avreise

  Ca. 10 dager før avreise vil du motta en mail med praktiske opplysninger om din reise. 

  Nyttige linker

  Vår seileplan for 2019 kan du se her: smyrilline.no/seilplan/seilplan-2019
  Om Færøyene visitfaroeislands.com 
  Om Island visiticeland.com

  Parkering

  Det er mulighet for å parkere ved terminalbygningen uten oppsyn. Ønsker du andre muligheter ber vi deg kontakte Hirtshals Turistbyrå, tlf.: +45 9894 2220, E-mail: info@visithirtshals.dk eller Montra Skaga Hotel, tlf.: +45 9894 5500 E-mail: skaga@skagahotel.dk.

  Toll

  Du finner opplysninger om tollfrie varer her: smyrilline.no/cruisefaergen-ms-norrona/tax-free-butikk

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Ankomst
  Tórshavn. 16. sep 07:00
  Avreise
  Tórshavn. 16. sep 14:00
  Ankomst
  Seyðisfjørð. 17. sep 09:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.