Feriehus i forskjellige størrelser og standard

Når dere velger feriehus som ramme for ferien på Færøyene, får dere de beste betingelsene for å samles og ha private og avslappende rammer for oppholdet deres. Feriehusene er privateide og derfor også individuelt innrettet, slik at dere får en autentisk ferieopplevelse. Dere kan bruke dagene akkurat som dere vil. Kanskje dere bare vil slappe av, gå turer i naturen eller nyte en bytur i Tórshavn. Dere kan alltid vende tilbake til huset fylt med frisk luft og nye inntrykk. I feriehuset har dere mulighet for å samles over felles matlagning og avslapning etter dagens opplevelser.

Vi har satt sammen pakkereisen deres med seiltur ombord på fergen Norröna og overnatting i et feriehus. Sluttrengjøring utføres etter avreisen deres. I høysesongen tilbyr vi 10 dagers reise med 7 overnattinger i feriehus på Færøyene og i mellomsesongen tilbyr vi 2 ukers reise med 10 overnattinger i feriehus.

​Prisene er basert på den billigste leiligheten som er leilighet 107 i Tórshavn, som kan leies igjennom Greengate Incoming. Dere kan velge mellom feriehus eller feireleiligheter med beliggenhet i Torshavn eller utenfor. Ved forespørsel foreslår vi at dere har utvalgt 3-5 ønsker om feriehus. Dere kan velge hus på visittorshavn.fo/smyrilline/ og greengate.fo/smyrilline. Lugarene ombord på båten kan dere se her.

De viste prisene er veiledende og avhenger av deres valg av ledige feriehus, antall reisende, type lugar dere velger, og størrelsen på bilen dere tar med. Dere kan bestille reisen via våre reisekonsulenter, som alle har besøkt Færøyene mange ganger, på tlf. +45 96 55 85 00. Dere kan også sende en mail til booking@smyrilline.dk. Ved henvendelse ber vi dere være behjelpelige med å opplyse om hvor dere har sett de utvalgte husene.

OBS: Praktisk informasjon omkring ferieboligene: Alle feriehusene er privateide, innredet individuelt og utstyrt med stue, soverom, spiseplass og kjøkken. Kjøkkenet har kjøleskap og service til antallet bookede personer. Prisen er inkl. sluttrengjøring og sengetøy, som er obligatorisk. 

Periode Varighet Priser fra
Sommer
06.06-08.08.2020
11 dagers reise lør.-tir.
(7 netters opphold)
6000 DKK p/p
Lugar uten vindu
6000 DKK p/p
Lugar med vindu
DKK p/p
Høst
26.09-17.10.2020
15 dagers reise lør.-lør.
(10 netters opphold)
7160 DKK p/p
Lugar uten vindu
7160 DKK p/p
Lugar med vindu
DKK p/p
Vis mer Lukk
 • Prisen inkluderer
  • Pris pr. person, når 2 personer reiser sammen
  • Fergeseilas Hirtshals-Torshavn-Hirtshals
  • Lugar uten vindu
  • Egen bil <1,9m H & 5m L
  • Frokost på fergen
  • Overnatting i feriehus inkl. sengetøy, varme, elektrisitet og sluttrengjøring.
 • Tilleggsmuligheter
  • Forhåndsbestill måltidene dine ombord, se mer her.
  • Mini bar i lugar med vindu, se mer her.
Bestill reisen

Smyril Line tilbyr attraktive betalingsbetingelser: 25% av reisens pris betales ved bestilling. De resterende 75% av reisens pris betales 32 dager før avreise. Benytt deg av våre attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede lugartypen og avreisedato i god tid.

 

Mer informasjon

Øy-hopping

Denne pakken gir deg mulighet for å oppleve forskjellige øyer.
 

Hotellferie i Tórshavn 

Her bor du på et av våre hoteller i sentrum av hovedstaden Tórshavn.
Vi har 2 hoteller:

Hotel Hafnia:
Hotellet ligger i den gamle og historiske bydelen.
Fra hotellets takterrasse er det en unik panoramautsikt over hele byen og havnen.
Les mer her: hafnia.fo 

Hotel Brandan:
Hotellet har en sentral beliggenhet i Tórshavn, kun få minutters gange fra byens sentrum.
Les mer her: hotelbrandan.com
 

Færøyene i feriehus

Feriehuspakkene inkluderer overnatting i privateide feriehus. Varme og elektrisitet er inkludert samt sengetøy og sluttrengjøring. 
 

Spesielle behov

Hvis du har spesielle behov, bes du informere oss ved bestilling.
 

Vennligst bemerk

Vi kan ikke garantere at deres spesifikke ønsker, for eksempel lugar eller pakkereise, vil være ledig ved bestilling. Vi vil dog gjøre vårt beste for å tilby deg et passende alternativ. Prisen på pakkereiser vil naturligvis gjenspeile eventuelle tilsvarende endringer.

 • Tórshavn

  Tórshavn

  Med kun omkring 20.000 innbyggere er Tórshavn ikke kun en av verdens minste hovedsteder, men også en av de mest sjarmerende med en spennende blanding av gammelt og nytt. Gå inn i byen til fots og se gamle, fredede bygninger og arkitekttegnede hus side om side. Vi anbefaler spesielt en spasertur på halvøyen Tinganes hvor regjeringen holder plass og Reyn som er den gamle og idylliske bydelen. Færøyenes Kunstmuseum og Nordens Hus er også steder verdt å besøke. Dessuten byr Tórshavn på spennende muligheter for shopping. Lokale designere handler i bl.a. Østrøm og hos Guðrun & Guðrun. Det nordiske kjøkkenet finnes i flere av de spennende og innbydende restaurantene i den lille hovedstaden.  

  Tips: Summartónar – konserter i hele landet hvor flere av de er gratis!

 • Nólsoy

  Nólsoy

  Nólsoy er øyen for deg som ønsker å oppleve både natur og landsbyen på én og samme gang. Det er en god mulighet for å ta en gåtur i naturen, f.eks. ved den gamle vardestien over fjellet Eggjarklettur ut til fyrtårnet Borðan. Turen tar i alt fire timer. Der er flere caféer i Nólsoys eneste bygd som har det samme navnet som øyen.

 • Kirkjubøur

  Kirkjubøur

  Den historiske bygden Kirkjubøur ligger en 10 minutters kjøretur fra Tórshavn. Kirkjubøur var bispedømmes og i tillegg Færøyanes åndelige og kulturelle midtpunkt. Olavkirken (1200-tallet), Magnuskatedralen (1300-tallet) og Kongsgården hvor Paturssonfamilien nå bor på 17. generasjon er alle monumenter som vinner en lang historie. Hvorfor ikke ta gåturen fra Tórshavn til Kirkjubøur gjennom den gamle stien? Turen er 7 km lang. og forholdsvis enkel å passere - og utsikten er fantastisk. 

 • Vestmannabjergene

  Vestmannabjergene

  Vestmannabergene er en av de største turistattraksjonene på Færøyene. Man kommer helt tett på fuglelivet og de majestetiske omgivelsene i form av grotter og bratte klipper. Book din båttur på excursions.fo.

 • Saksun & Tjørnuvík

  Saksun & Tjørnuvík

  Fantastiske Saksun er et populært utfluktssted som ligger i den nordvestlige delen av Streymoy. Når det er lavvann kan man gå den cirka 3 km. lange turen ut til Atlanterhavet. Kongsbondegården Dúvugarðar fra 1600-tallet er i dag et museum og café i sommermånedene. Litt nordligere på Streymoy ligger Tjørnuvík i bunnen av en bukt med utsikt til de kjente steinsøylene «Kjempen» og «Kjellingen». På vei til eller fra Tjørnuvík anbefaler vi et lite stopp ved den imponerende fossen Fossá.

 • Gjógv

  Gjógv

  Det bildeskjønne Gjógv ligger på Eysturoys nordøstkyst. Bygden er kjent for sin landingsplass i øyens naturlige kløft. Landingsplassen var bygdens livsnerve inntil veien ble bygd i 1960. Gjógv er det færøyske ordet for kløft.

  Den gamle kjøpmannsbutikken fra 1883 er åpen som både butikk og café om sommeren. Ellers har hotellet Gjáargarður en restaurant. Det er gode turmuligheter i området. Tett ved Gjógv ligger også Færøyanes høyeste berg; Slættaratindur. Etter vandreturen opp til toppen av det 880m høye berget kan du hvile føttene og nyte den utrolige utsikten. 

 • Mykines

  Mykines

  Mykines er øyhavets vestligste øy. Vandreturen fra bygden Mykines til holmen med fyrtårnet er særegen opplevelse. Nyt den fantastiske utsikten over havet mot vest og andre øyer mot øst mens du vandrer ut mot øyen. Stedet blir også kalt “fuglens paradis” på grunn av det rikelige fugleliv – det er hundrevis av søte lundefugler som bygger huler her i løpet av sommermånedene.

  For å bestille fergetur til Mykines og/eller å betale for adgang til vandreturen gjennom lundekolonien ut til Mykineshólmur går du inn på mykines.fo.

 • Trælanípan & Gásadalur

  Trælanípan & Gásadalur

  Trælanípa er et av de mest fotograferte stedene på Færøyene. Fra kanten av dette berget er der 142m loddrett ned til havet og samtidig ser du sjøen Sørvágsvatn – den største innsjøen på Færøyene. Herfra kan du også se den sydligste delen av Streymoy, Hestur, Koltur, Sandoy, Skúvoy og Suðuroy. På den andre siden kan du se fuglebergene Sørvágsbjørg, Mykines og Mykineshólmur. Vi anbefaler å ta en guidet vandretur til Trælanípa som kan bookes på excursions.fo.

  I bygden Gásadalur ligger Færøyenes mest kjente vannfall Múlafossur som faller ned i Atlanterhavet. Blant de karakteristiske husene med gresstak ligger Gásadalsgarður som er et gjestehus med en tilhørende café. Her kan du nyte landsbyidyllen og hjemmelagede færøyske spesialiteter.

 • Klaksvík

  Klaksvík

  Klaksvík er Færøyenes nest største by. Byen ligger i en dal i bunnen av bukten mot nord som danner havnen. Byen er omringet av høye fjell – deriblant fjellet Klakkur som byen er oppkalt etter. Vi anbefaler en vandretur til Klakkur – om været et godt kan du oppleve en storslagen utsikt. Klaksvík byr på kultur, shopping i hyggelige små butikker, samt sjarmerende caféer. 

 • Sandur

  Sandur

  Sandur, som er en av de eldste bygdene på Færøyene, er hovedbygden på Sandoy. Sandur er kjent for sin store sandstrand og klippene, samt den naturskjønne bukten Søltuvík på vestsiden av Sandoy. Dessuten er det to museer og en hyggelig café i Sandur. Det er fergeforbindelse fra Gamlarætt på Streymoy til Skopun. Besøk turistinformasjonen ved fergeleiet i Skopun for flere tips til utfluktsmål på Sandoy

Bestill utfluktene gjennom Smyril Line

EXCURSIONS IN THE FAROE ISLANDS tilbyr skreddersydde utflukter til noen av de mest populære stedene på Færøyene for både enkeltpersoner og grupper.

Se listen over utflukter her

 

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog