+45 9655 8500

Velkommen ombord

Jeg vil gjerne ønske deg velkommen ombord på M/S Norröna på vei til Island, Færøyene og på North Atlantic Cruise

Dette stolte fartøyet er det eneste passasjerskipet som er opererer i det Nord-Atlanteren hele året rundt. I løpet av de 35 årene Smyril Line har seilet mellom Europa og øyene i Nord-Atlanten, har M/S Norröna blitt en naturlig forlengelse av det intereuropeiske veinettet.

 

Mens du blir båret over havet, vil personalet vårt at sørge for at oppholdet ditt på M/S Norröna blir en uforglemmelig opplevelse. Der er ikke grunn til at kjede seg ombord på M/S Norröna. Opplev restaurantene våre, som vil gi deg mulighet til å prøve en kulinarisk tradisjon, med rotfeste helt tilbake til vikingetiden. Du seiler tross alt i de gamle vikingenes fotspor.

 

Ved det forrige årtusenskiftet satte skandinaver - vikinger - seil mot vestlige hav. De reiste til England, de skotske øyene i nord, og oppdaget nye land i Nord-Atlanteren, nemlig Færøyene, Island og Grønland. Vikingene nådde det amerikanske kontinentet, som de kalte for Vinland, hundrevis av år før Dronningen av Spania sendte Columbus ut til Vesten for å finne India, og i stedet havnet i Amerika.  

 

For mange av våre reisende ombord er reisen over Nord-Atlanten ombord på M/S Norröna også å utforske det store, spennende ukjente. Mitt håp er at din reise viser seg å bli like opplevelsesrik og lærerik som du hadde forventet. Vi vil garantert gjøre vårt beste for å sikre at den delen av reisen din som tilbringes ombord på M/S Norröna, blir et varig minne som du vil anbefale til venner og bekjente hjemme.

 

På M/S Norröna understreker vi røttene våre. Vi er derfor stolte av alt det som de Nord-Atlantiske landene har å tilby. Dette ser du også i Tax Free-butikken, hvor vi har gått langt for å velge de beste produktene fra Færøyene, Island og Danmark, som gir et ekko av vår vikingarv. Grip øyeblikket. Utforsk skipet vårt. Besørg soldekket og nyt utsikten over horisonten – kanskje får du øye på en hval underveis. En reise i Nord-Atlanteren er alltid en spesiell opplevelse. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen ombord på M/S Norröna og ønsker deg en behagelig reise.

 

Henrik Hammer

Captain

 

Catalogue (single)

 • Ombord katalog

  Ombord katalog

  I denne katalogen finner du nyttige opplysninger om M/S Norröna og opplevelsene ombord

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Hirtshals. 23. jun 15:30
  Ankomst
  Tórshavn. 24. jun 22:30

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.