+45 9655 8500

Velkommen ombord

Vi vil gjerne ønske deg velkommen ombord på M/S Norröna på vei til Island, Færøyene og på North Atlantic Cruise

Dette stolte fartøyet er det eneste passasjerskipet som er opererer i det Nord-Atlanteren hele året rundt. I løpet av de 35 årene Smyril Line har seilet mellom Europa og øyene i Nord-Atlanten, har M/S Norröna blitt en naturlig forlengelse av det intereuropeiske veinettet.

 

Mens du blir båret over havet, vil personalet vårt at sørge for at oppholdet ditt på M/S Norröna blir en uforglemmelig opplevelse. Der er ikke grunn til at kjede seg ombord på M/S Norröna. Opplev restaurantene våre, som vil gi deg mulighet til å prøve en kulinarisk tradisjon, med rotfeste helt tilbake til vikingetiden. Du seiler tross alt i de gamle vikingenes fotspor.

 

Ved det forrige årtusenskiftet satte skandinaver - vikinger - seil mot vestlige hav. De reiste til England, de skotske øyene i nord, og oppdaget nye land i Nord-Atlanteren, nemlig Færøyene, Island og Grønland. Vikingene nådde det amerikanske kontinentet, som de kalte for Vinland, hundrevis av år før Dronningen av Spania sendte Columbus ut til Vesten for å finne India, og i stedet havnet i Amerika.  

 

For mange av våre reisende ombord er reisen over Nord-Atlanten ombord på M/S Norröna også å utforske det store, spennende ukjente. Mitt håp er at din reise viser seg å bli like opplevelsesrik og lærerik som du hadde forventet. Vi vil garantert gjøre vårt beste for å sikre at den delen av reisen din som tilbringes ombord på M/S Norröna, blir et varig minne som du vil anbefale til venner og bekjente hjemme.

 

På M/S Norröna understreker vi røttene våre. Vi er derfor stolte av alt det som de Nord-Atlantiske landene har å tilby. Dette ser du også i Tax Free-butikken, hvor vi har gått langt for å velge de beste produktene fra Færøyene, Island og Danmark, som gir et ekko av vår vikingarv. Grip øyeblikket. Utforsk skipet vårt. Besørg soldekket og nyt utsikten over horisonten – kanskje får du øye på en hval underveis. En reise i Nord-Atlanteren er alltid en spesiell opplevelse. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen ombord på M/S Norröna og ønsker deg en behagelig reise.

 

Med vennlig hilsen

Kapteinene ombord på MS Norröna

 

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Tórshavn. 24. sep 14:00
  Ankomst
  Seyðisfjørð. 25. sep 09:00
  Avreise
  Seyðisfjørð. 26. sep 20:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.