+45 9655 8500

En reise med cruisefergen Norröna er som en flytende ferie

Så snart bilen er parkert på dekket og du har sjekket inn i kahytten din, kan du begynne å fylle lungene med havets friske luft og slappe helt av. M/S Norröna byr på noe for både kropp og sjel.

 

Der er metervis av plass på dekk, hvor det storslagne Atlanterhavet kan nytes med utrolig utsyn over hele horisonten med bølger, hav og himmel. M/S Norröna reiser fra Hirtshals og opp langs den norske kysten, videre like forbi Shetlandsøyene, til Færøyene og så til Island.  

 

Er været klart på kvelden kan du se alle Nord-Atlanterens opplyste oljeplattformer, og mange stjerner på den uendelige himmelen. I løpet av dagen får du kanskje øye på fugler du vanligvis ikke ser på landjorden, delfiner eller kanskje er du så heldig at kontrollbordet annonserer hvaler rundt M/S Norröna. Du kan også ta en drink og nyte det sosiale samværet i Sky Bar, eller bare slappe av i en stol på dekk. Eventuelt kan du også prøve våre store badestamper.

Tiden innendørs kan du tilbringe akkurat som det passer humøret ditt og lommeboken din. Skal kroppen pleies kan du shoppe med fordel i Tax Free-butikken på dekk 5, med et godt utvalg av parfymer, sminke, smykker, leker og også færøyske merkevarer. Du kan besøke treningssenteret og ta en dukkert i det lille svømmebassenget som er åpent om sommeren.

 

Når det skal spises har du også mange valgmuligheter. Har du kun lyst på et stykke smørbrød kan du finne det hos The Diner, hvor du også kan spise ”Dagens rett”. Har du lyst til å prøve forskjellige retter bør du prøve det store utvalget på den populære buffeen hos restaurant Norröna Buffet. Ønsker man levende lys på bordet og en god a la carte måltid, anbefales restaurant ”Simmer Dim”.

For tenåringer vet vi at tiden ombord fort kan bli lang. Derfor innredet et lokale til de unge. Her kan ungdommene henge med andre på samme alder i og f.eks. spille PlayStation. Vi har også en FIFA-fotballbane på dekk 8.

 

De minste passasjerene ombord kan også ha det gøy. Lekeplassen i kafeteriaen med klatreslott, sklie, klatrenett og boksesekker er alltid åpen, og her går det som regel heller ikke lang tid før de jevnaldrende finner hverandre. Spiser du i kafeteriaen kan du holde øye med barna mens du selv spiser. Om sommeren kan dere bade i det lille bassenget eller kanskje gå og se en barnefilm i den lille kinoen.

 

sml-productlist-2015-new-general

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Avreise
Tórshavn. 24. sep 14:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 25. sep 09:00
Avreise
Seyðisfjørð. 26. sep 20:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.