MS Norröna seiler fra samme havn som de norske fergene

MS Norröna seiler fra samme havn som de norske fergene

Det er let at reise videre ombord på MS Norröna da fergen seiler fra sammen havn i Hirtshals som de norske fergeselskapene bruker.

Bestill reisen din

Her kan du bestille din reise til Island, Færøyene eller på North Atlantic Cruise

Dersom du velger å benytte deg av bestillingsskjemaet her på siden gjør vi deg oppmerksom på at våre salgskonsulenter er klare med en rekke opplysninger slik at de best mulig kan hjelpe deg når du skal bestille en pakkereise, dvs. en reise sammensatt av både skipstransport og overnatting. 

 

Slik fyller du ut bestillingsskjemaet

Når du fyller ut bestillingsskjemaet ber vi deg om å vennligst fylle ut alle de angitte opplysningene slik at vi ikke trenger å forstyrre deg ved å måtte få manglende opplysninger. Spesielt ber vi deg opplyse fødselsdato på alle reisende samt bilens registreringsnummer.

 

Dersom du har funnet et tilbud på vår hjemmeside eller et annet sted vil vi sette stor pris på at du noterer dette i kommentarfeltet nederst på bestillingsskjemaet. Dersom du ikke ønsker å bestille enda, men kun motta et veiledende prisoverslag, ber vi deg også notere dette i kommentarfeltet nederst på bestillingsskjemaet med teksten ”PRISOVERSLAG”.

 

Har du bruk for assistanse?

Har du spørsmål eller ønsker du å ta kontakt med oss over telefon er du velkommen til å ringe oss på tlf. 96558500, eller også sende e-post til booking@smyril-line.dk. Uansett hvordan du velger å kontakte oss, vil vi se frem til å gjøre vårt beste for å hjelpe deg mot en god opplevelse.

 

Attraktive betalingsbetingelser 

Når du bestiller reisen hos salgspersonalet vårt i Hirtshals skal du kun betale 25% ved bestillingen, og deretter overføre de resterende 75% senest 32 dager før avreisen*. 

 

Betal når du ringer til oss

Du kan velge å betale ferien din eller tilleggskjøpet ditt ved å ringe til oss. Opplys kortnummer, utløpsdato og kontrollsiffer (de tre siste sifrene på baksiden av kortet), i tillegg til bookingnummer. Legg merke til at dette tilsvarer betaling på nett (ikke fysisk handel) og derfor gjelder gebyrene nedenfor.

 

Dankort og Visa/Dankort    0,1%
Visa (bare utenlandske Visa) 3,75%
Mastercard Eurocard m.fl. (utstedt i Danmark) 1,25%
Mastercard Eurocard m.fl. (utstedt i utlandet)   3,75%

                               
                             
Hva er DIBS betaling?

DIBS er Nordens førende leverandør av betalingsløsninger. DIBS administrerer bl.a. nettbetaling med kredittkort for mange av landets største forretninger, blant annet Smyril Line. Du kan læse om DIBS her

 

Når du betaler med bankkortet ditt hos Smyril Line trenger du følgende data fra kortet:

 

* Det er alltid betalingsbetingelsene som fremgår av “Generelle Betingelser” som gjelder. Du kan orientere deg om disse på www.smyrilline.no/bestill-reisen/generelle-betingelser

 

                          

Overfør betalingen din via banken

Har du en utenlandsk konto kan du overføre betalingen din til Smyril Line fra utlandet ved å bruke SWIFT STHYDK21 via SP NO DK 22, IBAN DK 85 90830000311782 til Smyril Line A/S, Erik Sondrupsvej 10-12, DK-9850 Hirtshals, Danmark.

 

Husk alltid å markere overførselen med bookingnummeret, ellers har ikke Smyril Line mulighet til å spore hvilke reise innbetalingen gjelder. Ta hensyn til at helg og helligdager ikke regnes som bankdager, sånn at du er sikker på at betalingen skjer i innen fristen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Avreise
Seyðisfjørð. 23. jan 20:00
Ankomst
Tórshavn . 24. jan 15:00
Avreise
Tórshavn. 24. jan 21:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.